top of page

ACV KU Leuven staat klaar om je te helpen.

 

Zit je met een vraag? ACV Puls maakt graag tijd voor jou! Je kan bij ons terecht zowel voor algemene vragen, als voor specifieke kwesties waar jij mee zit. Ook technische vragen over loon, voorwaarden, tijdskrediet, ... beantwoorden we met hulp van onze deskundigen.

Je kan ons gemakkelijk contacteren via onderstaand contactformulier, dat terechtkomt op info@acvkuleuven.be. We zorgen ervoor dat de meest aangewezen persoon in ons netwerk van vertegenwoordigers en experts contact opneemt met jou. Het spreekt voor zich dat we jouw vraag vertrouwelijk behandelen en met jou eventuele verdere stappen bespreken.

 

Bij het overzicht van het ACV KU Leuven team kun je onze afgevaardigde vinden die dicht bij jou in de buurt werkt. Je vindt er ook de gegevens van ACV Puls. Heb je een dringende vraag, aarzel dan niet om ons te bellen.

Customer Support Agent

Contactopties

 

01

invulformulier

Het invulformulier op deze pagina. Dat komt terecht op info@acvkuleuven.be

02

Mail ons

Je kunt ook rechtstreeks mailen naar info@acvkuleuven.be

03

Vertegenwoordiger in jouw buurt

Je kunt contact opnemen met de afgevaardigde van ACV KU Leuven in je buurt

04

ACV Puls kantoor

Je kunt contact opnemen met het ACV Puls kantoor van jouw keuze

Contactformulier
Hero-circle-icon-informeren.png

Een vraag, opmerking of suggestie?

 

Geef ons een seintje via dit formulier. Deze komt toe in de mailbox info@acvkuleuven.be .

Alle persoonlijke informatie zal discreet behandeld worden zoals beschreven in de ACV Privacy & Cookie Policy.

Formulier
Voor wie?

We zijn er voor iedereen aan KU Leuven

 

We geloven dat een gezamenlijke vertegenwoordiging van het personeel leidt tot meer gelijke inspraak en beter werkende afspraken.

 

We zijn er voor iedereen die werkt, studeert of betrokken is aan KU Leuven, ongeacht statuut of achtergrond. We zorgen ervoor dat ons netwerk van militanten en sympathisanten voldoende divers is.

Vind hieronder jouw statuut aan KU Leuven :

Voor administratief en technisch personeel

We geven aandacht aan het administratief en technisch personeel.

De werkomstandigheden van het ATP verschillen soms. Ze kunnen afhangen van de leidinggevende of entiteit. Hier willen we iets aan doen, want we vinden een gelijke en correcte behandeling belangrijk.

Ongeacht waar je als ATP-medewerker wordt ingeschakeld, is er werk aan de winkel als het gaat over groeimogelijkheden, vorming en eerlijke kansen. Je moet weten waar je aan toe bent als het gaat over evaluaties of functioneringsgesprekken.

Wanneer je merkt dat dit op jouw werkplek beter kan, of je zit met vragen, staan we klaar om je bij te staan.

Voor academisch en onderwijzend personeel

We zetten ons in voor het academisch personeel.

Het is duidelijk dat er iets schort aan de manier waarop het AP moet werken. Het financieringsmodel, de publicatiedruk, concurrentie in onderzoek en onderwijs, hoge uitval wegens ziekte, precaire contracten: de lijst is lang! De vakbond is als belangenbehartiger bij uitstek geplaatst om samen met anderen te ijveren voor verbetering.

Heb jij te maken met tewerkstellingsonzekerheid voor doctorandi, de druk op startende ZAP-leden, de onderwaardering van onderwijstaken, het gebrek aan evenwicht tussen werk en privé (in het bijzonder voor vrouwen), of dreig je af te stevenen op een burn-out? Of krijg je graag wat advies over een bepaald aspect van je werk? Kom bij ons aankloppen en we helpen je graag verder.

Hero-icon-Talk-demo_2x.png

Word lid en krijg toegang tot alle ledenvoordelen en inspraak.

Stel een vraag 

Voor doctorandi en bursalen

Wij komen op voor doctorandi en bursalen.

Werken aan een doctoraat is meestal een motiverende en intellectueel uitdagende functie. Tegelijkertijd zijn er ook heel typische risico’s: het gevoel er alleen voor te staan, onzekerheid over de toekomst, spanningen met de promotor. Er zijn verschillende instanties aan KU Leuven die kunnen helpen. Wij horen als vakbond daar bij.

Aan het begin van je carrière is het goed iemand te hebben die de nodige kennis heeft om je te informeren over je rechten én de gangbare praktijken aan de universiteit. Als doctoraatsstudent bevind je je immers vaak in een sterk afhankelijke relatie t.o.v. je promotor. Als vakbond zijn we er om je te adviseren en steunen, zelfs al sleept een dossier zeer lang aan. Zo kan jij je gerust focussen op je doctoraatstraject.

Voor collega’s in het integratiekader

Wij denken aan alle collega’s van het integratiekader.

Alle collega’s die voor 2013 aan een hogeschool werkten, maar nadien KU Leuven als werkgever kregen, vormen het integratiekader. De ACV-vertegenwoordiging heeft zich enorm ingezet voor een goede regeling van alle arbeidsvoorwaarden voor het IK. We blijven waken over de correcte toepassing van de afspraken.

Voor (job)studenten

Of je nu voltijds studeert, jobstudent of werkstudent bent, ACV staat voor je klaar. Degelijk onderwijs, kleine aula’s, goede studentenvoorzieningen, de nodige faciliteiten voor studenten, geen overwerkte assistent of medewerker, etc.: dit is belangrijk voor de student én het personeelslid dat ervoor instaat.

Sluit je als (job)student gratis aan, zo kunnen we samen gaan voor degelijk onderwijs en onderzoek aan onze universiteit. Zo heb je ineens een vakbond aan je zijde die én je unief kent, én je kan bijstaan op je werk.

Hero-icon-Talk-demo_2x.png

Word lid en krijg toegang tot alle communicatie en ledenvoordelen.

 
De hal stofzuigen
bottom of page