Onze afgevaardigden

 

Ongeacht jouw campus van tewerkstelling, er is altijd een ACV-afgevaardigde, werkzaam aan KU Leuven, die er is om jouw vragen te beantwoorden of je te helpen waar nodig.

arrow&v

Hoe staan we ten dienste van jou?

Hero-circle-icon-informeren.png

Informeren

We beantwoorden niet enkel jouw vragen, we contacteren je ten gepasten tijde ook proactief. Beleidsbeslissingen worden gecommuniceerd door de Personeelsdienst. Wij lichten ze toe. Zo weet jij welke impact ze hebben op jou als KU Leuven medewerker.

Hero-circle-icon-publish.png

Adviseren

Je kan bij ons steeds terecht voor advies over jouw statuut, jouw arbeidsvoorwaarden of andere werkgerelateerde kwesties. We zijn niet enkel via mail en telefoon bereikbaar, we zijn ook steeds beschikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Hero-circle-icon-evenwicht.png

Bemiddelen

Ben je verzeild geraakt in een discussie of conflict? Je kan steeds op ACV KU Leuven rekenen als bemiddelaar. We zullen de situatie steeds constructief benaderen en zoveel mogelijk proberen te ontmijnen.

Hero-circle-icon-inspraak.png

Verdedigen

Als lid heb je recht op bijstand van onze juristen en specialisten, in interne procedures en in geval van een rechtszaak. Je kan ons ook steeds vragen (anoniem) een individueel dossier te agenderen in bv. het Comité Personeelszaken

nsplsh_58fabf6125c042fd9be61ad1730755c4~mv2.jpg

Ontdek hier in welke overlegorganen we actief zijn aan KU Leuven

Hero-icon-Talk-demo_2x.png

Word lid en krijg toegang tot alle ledenvoordelen en inspraak.

Stel een vraag