top of page
image-20210519164229_edited_edited.jpg

Onze prioriteiten

 

ACV KU Leuven staat voor no-nonsense vakbondswerk met impact. Om jouw belangen efficiënt te behartigen, hebben wij een aantal prioriteiten bepaald.

De functieclassificatie en het bijpassend loonsysteem vormen het fundament van jouw loon- en werkvoorwaarden aan de KU Leuven. ACV KU Leuven wil structureel betrokken worden bij het onderhoud en opvolging van de huidige functieclassificatie en de opbouw van het nieuwe functieraamwerk.

Natuurlijk werkt de overgrote meerderheid van de werknemers dag in dag uit heel hard om samen met collega's ervoor te zorgen dat de KU Leuven een plek is waar kwalitatief onderzoek en opleiding hand in hand gaan. Toch kampt de KU Leuven, net als andere universiteiten en hogescholen te vaak met ongewenst gedrag.

ACV KU Leuven wil een afsprakenkader dat toelaat om na een langdurige afwezigheid terug de job op te nemen of aangepast werk te vinden. Natuurlijk blijft onze eerste prioriteit daarbij de creatie van een werkomgeving waar collega's niet langdurig uitvallen omwille van ziekte.

Hero-icon-Talk-demo_2x.png

Word lid en krijg toegang tot alle ledenvoordelen en inspraak.

 
bottom of page