top of page
FUPX7420_edited_edited.jpg

ACV KU Leuven. Klaar om jou te helpen

 
Hero-circle-icon-informeren.png

Informeren

We beantwoorden niet enkel jouw vragen, we contacteren je ten gepasten tijde ook proactief. Beleidsbeslissingen worden gecommuniceerd door de Personeelsdienst. Wij lichten ze toe. Zo weet jij welke impact ze hebben op jou als KU Leuven medewerker.

Hero-circle-icon-publish.png

Adviseren

Je kan bij ons steeds terecht voor advies over jouw statuut, jouw arbeidsvoorwaarden of andere werkgerelateerde kwesties. We zijn niet enkel via mail en telefoon bereikbaar, we zijn ook steeds beschikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Hero-circle-icon-evenwicht.png

Bemiddelen

Ben je verzeild geraakt in een discussie of conflict? Je kan steeds op ACV KU Leuven rekenen als bemiddelaar. We zullen de situatie steeds constructief benaderen en zoveel mogelijk proberen te ontmijnen.

Hero-circle-icon-inspraak.png

Verdedigen

Als lid heb recht op bijstand van onze juristen en specialisten, in interne procedures en in geval van een rechtszaak. Je kan ons ook steeds vragen (anoniem) een individueel dossier te agenderen in bv. het Comité Personeelszaken

ACV KU Leuven is er voor iedereen!

ATP of ZAP’er? Academisch personeel of bursaal? Het maakt voor ons geen verschil. Als je ergens mee zit, ben je welkom om met ons aan een oplossing te werken. Zacht als het kan, straf als het moet.

Een vraag, opmerking of suggestie?

 

Geef ons een seintje via dit formulier. Alle persoonlijke informatie zal discreet behandeld worden zoals beschreven in de ACV Privacy & Cookie Policy.

bottom of page